Greetings with my optimism

Зоя Сперстад
Greetings with my optimism ...
If love does not disappear ...
About the wisdom that will always be winning ...
The fact that science is always inspiring ...
About building on the knowledge of Aristotle ...
About attitudes between people ...
Must also always go to the Golden Ratio ...

Saluti con il mio ottimismo ...
Se l'amore non scompare ...
Sulla saggezza che vincer; sempre ...
Il fatto che la scienza sia sempre fonte di ispirazione ...
Informazioni sulla costruzione della conoscenza di Aristotele ...
A proposito degli atteggiamenti tra le persone ...
Deve anche andare sempre alla sezione aurea ...

Приветствую с моим оптимизмом ...
Если любовь не исчезнет ...
О мудрости, которая всегда будет побеждать ...
Тот факт, что наука всегда вдохновляет ...
О том, как опираться на знания Аристотеля ...
Об отношениях между людьми ...
Также всегда нужно идти в Золотое сечение ...

Hilsen med min optimismen...
Om at kj;rlighet ikke forsvinner...
Om at klokskapen som skal bli alltid vinner...
Om at vitenskapen er alltid inspirerer...
Om ; bygge p; kunnskapen fra Aristoteles...
Om at holdninger mellom mennesker...
Skal ogs; g; alltid p; Det Golden Ratio...

Zoja Sperstad 



Zoja Sperstad