Рефлекс 1

Алевтин Чувак
Зустрілися два хлОпа.
Один християнин,
А другий комуняка.
Й давай дискутувАть.

ХристЯнин комуняці
То-сё наговорив,
І - бац! - хрестА під носа:
«Цілуй-но!» - говорИть.

ТогО так стало тіпать,
Шо мама не горюй.
«От бачиш, комуняко,
Ти бєсом одержим.»

Отямивсь комуняка,
Шось там зметикував,
«Цілуй-но партбілєта!»-
ХристЯнину сказав.

ХристЯнин так затіпавсь,
Шо мама не горюй -
Це був рефлєкс уловний,
А може, й не рефлєкс.