Дивись, там нагорi заклятi голi зiрки

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Дивись,там нагорі закляті голі зірки
вони нам завжди по дружньому моргають
сміються нам у очі ці безмовно свідки
у темряві в обійми нас скоріш штовхають...
Дивись,там хмари з місяцем танцюють
вони щасливими ніколи не прикидаються
тому гарячі поцілунки для нас рятують
і вже до ранку зупинятися не збираються...
Дивись,там темна ніч і вітер теж фліртують
вони вечірнім заходом грайливо укриваються
адже і почуття справжню любов не імітують
і наші погляди під зірками зустрічаються...