А навкруги весна

Марат Школьник
Коронавіруси, платіжки,
А навкруги весна, весна...
До тебе всі шляхи-доріжки
Вели проблеми обмина.

В аптеках розібрали маски,
І в інтернетах їх нема.
Нас вірусологи від пастки
Застерігають не дарма.

Вже проліски весну вітати
Йдуть у святковому вбранні.
«Все буде добре! Так тримати!» -
Кажу тобі, а ти мені.