Сонет 559 Горжусь Тобой

Аллан Гурченко
(Украино-язычный)
ПИШАЮСЯ ТОБОЮ

Кохана!.. Я пишаюся Тобою!
Ти – мій в житті останній кращий Шанс!
З’явилась Ти зимою, як весною
Землі дарує свій протуберанц –

прекрасних почуттів гарячих – Сонце!..
Я пам’ятаю той відлуння День:
моїй душі відкритеє віконце
…і наших вечорів спів теревень…

Як зародився довгий Наш літопис! –
й понині рими з ритмами пливуть…
Кохання Наше – молодий Живопис,
де в злагоді два Серця всмак! – живуть…

Моя Кохана!.. Люба моя Лано!
За Тебе – БОГУ Слава і Осанна!
31.03.2014