Тихi хокку

Тарас Иванов
***
в небі слів безліч…
всім світам є початок…
а мені – тиша

****
Продавцями часу
- горобці на прОводі
!гамір дитинства!……

*****
Сіють цвіркуни
на небі дзвінкі зорі....
зріє безсоння

****
«Хто ти, ким був, що
в вічностях відшукував?»:
друг тисне руку....

***
Шепіт жінок стих,
мушля та берег думки
тоншають...
зникли....