Про мене

Вика Кидик
Життя - це зміни, і зовсім інші люди
Недавно разом були, але сьогодні ми вже позабуті,
На місці не стою та немає сенсу,
Бо живу тим, що маю зараз, але мрію про майбутнє.

Можливо я змінилась, і стала більш серйозна,
Зрозумівши деякі слова, я стала гордою та спроможною,
Не вірю в казкові слова та не читаю романи,
Бо життя детективи, фантастика та мелодрама.

Замкнулась в собі та не буду жалітися,
Бо шах і мат може в будь-яку хвилину з'явитися,
Малюю собі різні образи, мрії
Але вмію правду казати та щиро любити.