Мне это приснилось

Карпенко Наталия
Мені це приснилось

Учора приснились волошки у житі, -
я полем ішла і волошки знайшла.
А серце моє, для кохання відкрите,
ще прагнуло ласки твоєї й тепла.

В задумі спинилась у затінку клена
і сині волошки вплела у вінок.
А ти десь блукав, - не спішив ти до мене,
бо зваблював ще симпатичних жінок.

Серпень 2019 р.