Невже-2020

Дмитрий Погребняк 555
Невже ти не бажаєш опинитися
в моїх обіймах теплих рук
нарешті в мої очі подивитися
відчути - ніжний дотик губ...
Невже ти не бажаєш дослухатися
на те що твоє серце натякає
а може хвате льодинкой прикидатися
скажеш - що зміни у житті лякають...
Невже ти не бажаєш погодитися
що є до мене почуття у глибині душі
і лише треба про все домовитися
погоджуйся - і йди на зустріч вже мерщій...