Знов весна

Светлана Ганоцкая
Знову квіти весни в саду,
Радість оку несуть і бджолам.
Помилуюсь ними піду,
Душу радує все навколо.
Огорнуся весняними днями.
Синій пролісок ,синій ряст
Стелиться до ніг килимами.
І топтати його Бог ще дасть,
А цей  рік вже весна дарувала...
Ніжним проліском наша любов,
Під снігами собі розквітла.
В ніч холодну пробила кригу,
Усміхається сонячним дням
І радіє, - Вона щаслива.
А  хмаринка пливе біла біла
По безмежжю синього неба,
Мої мрії за нею услід,
Линуть в снах і думках до тебе...