Это, может, выдумки мои?

Карпенко Наталия
Це, може, вигадки мої?

Дощі й дощі, тумани сиві, -
щось переплутала зима.
Чи, може, свій кожух зносила,
а іншого іще нема?

Чи, зачепилася перина
за гори й висипався сніг?
І плаче тут зима невпинно,
бо ніде спати, як на сміх.

Чи не зустрілася з морозом,
коли він тут шукав її,
бо розминулися в дорозі?
Чи це все вигадки мої?

Грудень 2019 р.