Зернятко

Валентина Руда
Я є отим малим зернятком,
Яке посіяли колись.
Із мами вийшовши малятком
Цей плід у світі народивсь.

Тепер зростаю, як рослина,
Як деревце, що носить цвіт.
А в певний час приходить днина,
Коли зривати треба плід.

Чекає Той життя Господар,
Що я родитиму плоди,
І чистить душу від незгоди,
Від зла, хвороб і марноти...

Красивий плід - життя красиве -
Слова і справи, і думки!
Щоб всі дивились як на диво -
На витвір Божої Руки!

04.03.2020.    м.Київ