Вiтер на крилах принiс весну

Дарина Лучик
Вітер на крилах приніс весну,
У сонце закохану, чарівну.
У неї блакитні та ясні очі.
І кожного поглядом свіжим лоскоче.
Весела та радісна, мов дитина.
Чарує усіх її спів пташиний.
Фіалок, тюльпанів, нарцисів краса
У ніжності дивній своїй колиса.
Зеленою ковдрою землю вкриває,
Деревам дарує квітковий наряд,
І кожного вабить її аромат.
І кожен від неї чогось чекає.