8 березня-2020

Дмитрий Погребняк 555
Усіх жінок вітаю з 8 березня-зі святом
нехай завжди у вашому житті щастить
чоловіки обожнюють вас і вважать скарбом
адже у них від вашою краси серденько тремтить...
Нехай сьогодні день затьмариться від квітів
і ніжним запахом в повітрі наповнює весна
і чоловічі щоки будуть у помаді у червоном цвіті
адже жінки тепер дорогоцінність вже не новина...
Зробити жінку щасливою це малесенька подяка
і треба постаратися щоб задовольнити всі прохання
і для чоловіків посмішка в її очах вже як ознака
адже він розуміє що головне в відносинах-кохання...