Укрaiнська залiзниця

Николай Мотков
               

                «ПАТ»
               Українська залізниця
Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков
               
                Крізь тумани, хуртовини і дощі,
                Мчать новітні українські поїзди,
              Друзі, посмішки, комфорт, наснаги мить,
                Відчуття тепла і затишку царить,
                Київ, Харків, Львів, Одеса, Чернівці,
              Кропивницький, Дніпро, Суми, Вашківці,               
                Зір лискає професійний «УЗ» склад,
                Українське «ПАТ»,
                Віват! Віват! Віват!               

                Приспів
                Залізниця! Залізниця! Залізниця!
                «ПАТ» - потужних перевезень і шляхів,
                Залізниця! Залізниця! Залізниця!
                Світ чудових - Європейських поїздів,
                Залізниця! Залізниця! Залізниця!
                «ПАТ» - надійних, перевезень і шляхів,
                Залізниця! Залізниця! Залізниця!
                «Прометей» сталевих, «зоряних» колій            

               «ПАТ» - загальний перевізник вантажів,
                Міжнародних, ефективних «вояжів»,
                Підприємство – перевезень і услуг,
                «Арсенал» - Державних грамот і заслуг,   
                Кольорові, променисті поїзди,
                Мчать у даль, в простори світлої мети,
                Залізниця – щастя, доля і життя, 
                Українське «ПАТ» - дорога в майбуття

                Товариство – пасажирів, вантажів,
            «ПАТ» – світ творчості досвідчених майстрів,
                Європейські VIP експреси майорять,
                Логотипи «УЗ» зірками царять,
                Українська залізниця – світ мереж,
                «ПАТ» компанія - світ неосяжних меж,
                Процвітай найкращий ефективний тренд,               
                «УЗ» - символ залізниці, «УЗ» - бренд

               
                Туш, салют, фанфари, квіти – світ чудес,
                Линуть кульки кольорові до небес,
                Урочистий день - святковий «зорепад»,
                Українське «ПАТ»,
                Віват! Віват! Віват!