Мiсяць

Наталия Ехлакова
Місяць по темному небу гуляє,
як мама діток зірки доглядає,
до гурту збирає, пісні їм співає,
з ними танцює,з ними стрибає.
Зірочки різні на світі бувають,
як діти в садочку на небі сіяють:
маленькі,великі, яскраві, тьмяні,
холодні,гарячі,веселі,сумні.
Всіх їх місяць забавляє,
а під ранок відправляє -
спати і відпочивати,
щоб на вечір  сили мати,
знов по небу мандрувати,
Землю нашу освітляти.