Март, березень, сакав к... 08. 03. 2020

Геннадий Каплун
Март, березень, сакавік.
По-разному, но об одном.
Нехай буде щасливим дівочий вік
І поўнаю чараю дом.

Март, березень, сакавік.
Подарунки і квітів танок.   
Нехай буде щасливим жіночий вік
І звініць дзіцячы смяшок.
 
Март, березень, сакавік.
Радасці і цяпала.
Нехай буде щасливим бабусін вік
І дорога белым-бела.