Пiдснiжники

Алла Дядык-Кузнецова
Втопився край у розкоші цвітіння,
Галявини закутались в фату.
І візерунки вмілого плетіння
У лісову вчепились наготу…

Не відірвати… Стелиться красою
Мереживо. Захоплює аж дух.
Земля багата дихає весною —
Підсніжники кругом неначе пух.

Тендітні та беззахисні створіння.
Вас безліч на веснянім килимку.
Я чую ваше тихе шепотіння
І насолоду п'ю таку п'янку...


У Холодному Яру на Черкащині на площі понад 60 гектарів розквітли підсніжники.