Користь, користь, користь

Светлана Кравчук 379
Користь, користь, користь!
А де ж справедливість?
Неба неозорість
Змінили на хтивість!

Прагнення наживи,
Жадоба та властність,
Пошуки поживи…
А де ж безпристрастність?

Марево надії –
Чесність й справедливість.
Безкарність злодіїв –
Вкрасти ще можливість.

Закриваєш очі,
На усю нерівність –
Пропускаєш злочин
Крізь свою наївність.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
05.03.2020
10:28
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.