Коли трапля ться землетрус!

Александр Тишаев
Коли трапляється землетрус -
то боже мій, як я радію,
невже одумався ти, Іісус -
та утілив мою давню мрію?
З пекла піднялася їм біда,
(в моїй кімнаті лунає сміх)
мені звичайно людей...шкода,
та маю зізнатися - що не всіх.
(Ніколи раніше смаки плода -
не викликали таких утіх.)
Ті що вважають себе людьми -
хвойди - массово помирають,
дими над натовпом пiдiйми -
як вино над бенкетами підіймають.
Посеред марноти та малесих чвар,
землетруса нарешті дійшов удар -
та кров потекла там де алко текло,
не маючі смаку - летять в Тартар.
полишая позаду не менше пекло.
Тим - хто молився на шмат гівна,
та слухав його маячню - зітхая,
наче насмiшку небо - на -
дивись на заграво - помирая.
Скажи - де поділась твоя пиха?
чого не чутно твою отару?
бо буря дерево колиха,
та відчинився портал Тартару.  *1
Свору каміння звалило ниць,
природа - я бачу твоє величчя,
посеред наляканних ваших лиць -
усмішку має моє обличчя.
Гуртам - землетрус, а мені - екстаз,
я над людиною зло схилився,
-Подивись на мене - єдиний раз,
хто раніше жодного не дивився.



***

хто раніше ш разу не подивився.

***

Старенький и экспериментальный, попытался проверить как хорошо я владею этой речью.

*1
та відчинились врата Тартару.