Ти менi сьогоднi знову снився

Елена Клепа
Ти мені сьогодні знову снився.
Все було неначе наяву.
Пам'ятаю, як на мене подивився
І сказав: «Нізащо не пущу.»

Я вдивлялася в твої зелені очі
І промовчала, бо знала, що піду.
Туга і тривога серце стисли.
Я прокинулась і витерла сльозу.

25 листопада 2019 р.

PS: У кожного свій шлях. Вірю в краще майбутнє.)