Абуджэнне

Марина Михалюк
Iзноу курлычуць журавы,
Шпакi вяртаюцца дахаты.
Зiма на твары вiнаватым
Схаваць спрабуе вiражы.

Шчаслiвым пошчакам наукол
Узлесак зойдзецца вясновы!
У сакавiцкiя абновы
Убярэцца дрэвау частакол.

Памыюць вопраткi бары,
Смалiстым заказычуць пахам,
I сонейка яскравым птахам
Вышэй паднiмецца угары.
 20.01.2020