Моя кра на

Алаева
Моя улюблена країна,
Кохане місто, рідний край
Де народилась, де моє коріння,
Де водопади, тихий гай,
Де у волосся я вплітала
Стрічки яскравих кольорів,
Де у саду цвіте калина,
Та сад вишневий знов зацвів.
Моє улюблене містечко,
Де світять зорі, теплий край
Де знову буду я дитина
Ти завжди в серці моїм, знай.
Моя країна, моя ненька
Ти чудо світу і землі
З тобою хочу я радіти,
З тобою встану я з колін.
Недаром люди промовляють:
"Що силу ти береш з землі"
Моя країна, я кохаю
Тебе за співи та казки,
За тихі вулиці й фонтани,
За те що зберегти змогла
Історію що народила
Нашу свободу, віру в нас