Бог любов

Марина Степанская
Ярило наливається вогнем,
І лютий з березнем зустрілись ще у січні.
Все веселіше птаство день за днем
Розспівує життя, благословенне й вічне,

Витьохкує закохано світань.
Вагітні бруньки вруняться, бринять, ростуть.
Земля мрійлива, повна сподівань,
Народження життя - її свята й одвічна суть.

З-за виднокола сонце постава,
І диха березень уже на повні груди.
"Бог є любов. В мені - любов", - співа
Єство усе, - "Тут, завжди і усюди".