Дили нолон

Лайло Самиева
Дилам эй калби нолонам,чи меноли,чи мехони.
Ба еди ки сахаргохон,умеди нав мехези ,
Дилам эй калб ту медони хаети мо дигаргун аст.
Ту медони ки мову ту дар ин олам танхоем.
Чи меноли чу медони бузург аст захми пешина

Хануз дард дораду сузад ба ед калби наши а...