Темнота

Иван Малеев 2
Що ж воно буде
як світла не буде
темрява настане
хоч в очі коли.
Нема телеекрану
що роьити стану
як же нам прожити
таку довгу нічь?
Будемо шукати
одне однОго в хаті
де ти там сховалась
голосок подай...
Чую обізвалась
десь там під стіною
ходи сюди милий
на ліжку лежу.
На голос пробрався
ішов спотикався
рукми намацав
кохану свою.

Що маю сказати?
не маю ідей...
якщо немає світла
то більше дітей.