Розцв тають кв ти повесн

Людмила Мадзур Анатольевна
Дощик тихенький весінній моросить,
Пташка пісню про весну співає.
Дуже тяжко мому сину в світі жить,
Що в житті його чекає він не знає.

Він надію свою має на життя,
Свої мрії, як дитину вповиває.
Шаг за шагом він іде до своїх мрій,
Зі сльозами свої мрії здобуває.

Розцвітають квіти по весні,
Сонце ласкою своєю зігріває.
Сину я даю любов свою й тепло,
Від біди нехай його оберігає.

Хай на далі у житті йому щастить,
Сльози радості в очах його хай сяють.
Все погане що в житті його було,
Течії весінні хай з душі змивають.
    09.03.20 г.