Укр. З якого потяга ти впав

Анатолий Ляпатинский
З якого потяга ти впав,
що на Кавказі опинився,
Чи вавку в голові дістав,
що тут на довго залишився.
Чи то із Білої Криниці,
чи може з Березнегувати,
що на Кавказі опинився,
а тут таких як ти багато.
Щоб не поганили колгосп,
пора додому повертатись,
кому потрібний цей навоз
з цього села, щоб вигрібати.