Свiтланi до 50-рiччя на укр. яз

Любонька
П'ятьдесять - не сто іще,
Значить - молодиця!
Півжиття пройшло лише,
Старість най не сниться!

До сторіччя купу справ
Можна ще зробити...
Хай би Бог здоров'я дав
ПрАвнуків женити!

Але здАлося б до ста
Файно виглядати:
Ось "Дюймовочки" би стан
До останку мати...

Хай би не псували зморшки
Ні лицЯ, ні тІла;
Головнійш - душею довше
Щоби не старіла.

Хай її рятує церква,
В хоровому співі;
Віра в Бога щоб не меркла
На літА щасливі...


16/02/2020/