Серце жiнки неприступна фортеця

Дмитрий Погребняк 555
Серце жінки неприступна фортеця
і щоб її завоювати легше здатися
і вона це відчуває мені так здається
але у житті - чудо може статися...
Серце жінки неприступна фортеця
но у кожної вежі є таємний лаз
коли світло в вікна сумніва проб'ється
ти отримаєш - "не в бров а в глаз."
Серце жінки неприступна фортеця
буду я з тобою боротися тільки гумором
не здається той хто не сміється
в цьому впевнений - майже вже цілком...