***

Андрей Ярош
Казали нам, щоб ми боялись
І не ходили хто куди.
Бо вороги розпоясались,
Заслали вірус нам сюди...

Лякають нас щоб не збирались
До купи більше чотирьох.
І слава Богу що осталось
Нам ,,підлічитися,, на трьох...

Бо на одного взять бутилку
У нас грошей не вистача.
А як лічитися скажіте
Коли в кармані ні гроша.

На пенсію уже не випьєш,
Не те щоб вірус відігнать.
Її уже не вистачає
Щоб нам пристойно помирать.

А що зарплата? То лиш хмара..
На небі ніби проплила
І розтворилася як мара
Як і в руках не побула..

Туди, сюди позаплатили
Державний борг свій віддали.
І лиш старі труси лишились
Ті що у нас не відняли.

Який там вірус? Тут би вижить!
Дітей піднять.Онукам дать.
Нам вже не сташно, і не треба
Нас якимсь вірусом лякать...