Океан домагаeться серця

Катерина Жебровська
Океан домагається серця…
Океан домагається суті…
Ніжна сповідь зболілої Тверді…
Давні спроби собою відбутись…

Океан долучає до волі…
Океан долучає до дійства…
Твердь зітхає у Тверді в полоні…
Кожна зваба – не рання, не пізня…

Океан теше хвилями крила…
Океан теше краплями самість…
Відлітають від Тверді вітрила…
Все – Любов… Все – чиїсь іпостасі…

26.02.2020 о.Тенеріфе