***

Соломия Бонк
Вже пізно
давним-давно
коли до тебе хотіла
тобі було все одно

***

Пройшли ті дні, коли я в тебе вірила
Пройшли, в яких тебе справді любила
Ще сонце не зійшло, коли тебе я кинула
Не зчулось навкруги, як тебе вбила

***

Життя немає сенсу без любові
Там, де пройшлася смерть, вмираєш вже поволі
Там, де було тепло, лиш лікарняна білизна
Кресли одну, мене уже нема