Мысли вслух

Лайло Самиева
На душе грустно ,сердце болить без причин.
Мне больно но от чего...
Почему мое сердца ика азоб мекаши
Барои чи е ки ,дарди дилта руст мекуни.
Медонам чизе хай а худ бачо мекуни.
Ну почему ради кого худта ика мекуши.
Хо рост мегуй хает действительно вазнинай.
Барои ману ту монандо хает ганда берахмай.
Дигарода дарс мети ,мегуй илоч хаст хамеша.
Чиба худта намегуй хамаш хуб меша ишоолох.
Эй хает бие сарам те аку.
Басай бахудо азоб ,дилнирам азоб нате.
Ну почему судьба ты так жестока сомной,
В чем тут моя вина что рождена такой.
Прошу хватит больи .
Я ухожу близок мой конец.
Остав в покое ,закончен мой рассвет.