Нiколи не слiд подрiбнити

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Ніколи не слід подрібните те
що почав робити з розмахом
щастя завжди наполегливих жде
і невпевненість...тікає зі страхом...
Ніколи не слід подрібнити те
що почав робити з розмахом
і тоді і удача біля вас не пройде
коли йдеш...тільки своїм шляхом...
Ніколи не слід подрібнити те
що почав робити з розмахом
вітер змін не завжди краще дме
тоді діло...не закінчиться крахом...