***

Инна Штефан-Токич
Твоїма очима, твоєю душею
Наповнене серце моє.
Я ніби була за крутою межею,
Яка заслонила тебе.
Терпіння, надія і розпач жахливий
Питали мій внутрішній стан
І я почувалася листям тендітним
З великою кілкістю ран.
Напоєна сонцем і небом блакитним
Я слухала в серці любов
Твоїм досконалим мистецтвом любити,
Коли закіпає вся кров.

26 червня 2014 рік.