Беспорядок

Карпенко Наталия
Безлад

Прижився в Україні безлад, -
немов зібралися чорти,
що виплигнули десь із бездни,
сітки вже на людей плести!

Бо, хтось – в Москву, на заробітки,
хтось – на Донеччину, в АТО, -
і без батьків зростають дітки.
А я – доношую пальто…

Здається, безлад буде вічно, -
брехня панує тут і там,
жорстока дійсність, нелогічна,
в душі руйнує світлий храм!

Десь квітнуть квіти біля двору
й старенький дід козу пасе;
а у сусідів, зовсім поруч,
війна понівечила все!

Березень 2020 р.