Саг ва со

Илез Матиев
Аьрзе когаметта со хилча,
Ткъамалваьнна, сигале тохкаргьяр аз.
Лоаман хьагI сох хилча,
ХIара зIогал тIа варгвар со.

Бакъда, Дала саг ваь кхеллав со,
Уж тохкамаш де хьаькъал денна.
Даьла кхоллам боча ба са,
Из тохкаш лорабе чам ба, денна.

Матенаькъан Илез