Сагото дIаяргья

Илез Матиев
Хоза я тахан ара,
Шийла йола мара.
Ди дIохдеш малх боагIa,
Из къайлабоахаш бийса йоагIa.

Къаьгад таханара ди,
Дег тIa-м кхаьла я.
Тахан дале а дог делхаш ди,
Морх ейна дIaяргья.

Матенаькъан Илез