Супа бIухол

Илез Матиев
Эхь, Эздел, Денал -
Из да супа вай бIухол.
ДIакховдаде цунга хьай кулг,
Цун духьа кхераме дац цIаралла а.

Юхь сийдолаш тамашийна я цун.
Хетаде цун хьай лоаца гесард.
Котт-м ца вала а мег хьо,
Амма лергва саг волаш.

Б. Окуджава
Таржам Матенаькъан Илез