ТАСС уполномочен заявить -

Зозуля Юрий Павлович
точнее, умолчать; что АТАСС!..

* * * * * * * * * * * *

а тамте

там...

їм би й

тамтам...

* * * * * * * * * * * *

час сліз, здається,
добіг їх крові;
то теж най ллється!
з, навстріч, любові!!

й стіка по грунту
з покор без гніву:
й не буде ж бунту!!
й не вийдуть з хліву!!!

рабу — на волю?
з худоб щоб — в люди??
а біса ж — вмолю???
а біс там — всюди...

* * * * * * * * * * * *

загадочне,

загадочне...

гад жене

загажене...