ГIалгIай къамах

Илез Матиев
Лоам баьхаб тха даьй.
Тхо а лоаманхой да.
Хиннаб уж къаман каьй.
Из тхона ховш да.

ГIалаш латта тха мехка,
Эзди тха даьй хиннадаь.
В;овнаш латт тха бовхьаш хьекха,
Тха къам ч;оаг;а доландаь.
 
Матенаькъан Илез