СачIоагIа ИбрахIим

Илез Матиев
Са цIена долаш кхеллав хьо Дала.
Цудухьа халонна Iа вIалла ка луц.
Денал а да хьога тхона хьадала.
Цу Iаьржача лазарах хьо кхераш вац.

Хьогара хьал хайча, дог чIоагI ма деннад са.
Хьо ва-кх, тха воша, кхы а сатохаш.
ДогцIена, маьрша да хьа дегIа сийрда са.
Оах дагалувц хьо, суждане корт тохаш.

Д;аяргья гIайгIа, лазар а додаргда.
Хьо, моаршал хинна цIавоагIаргва.
Хьох дог лазаш, хьона уллув я нана.
Цунга а ях аз, шо эзди да!

СачIоагIа кIант ва хьо, тха воша ИбрахIим!
Хьа сийрда цIена са цу Даьле кхайк.
Хьа лазар дайзача, цох баьнна чIоагIа хьам.
ДуIашца хьо вехаш, тхо а Даьле кхайк.

Матенаькъан Илез