***

Вера Деревьянко
тю тю тю
я була щаслива по життю.
я була щаслива мама.
я була в житті упряма
все що треба я зроблю
бо роботу я люблю...
чоловіка так любила з ним була весела мила
ой яка була щаслива...
і сьогодні і січас я щаслива повсякчас...
я сама себе жалію я від щастя свого млію

що так живу завжди радію.
з задоволенням тружусь
і покищо так і дію...