Гiмн сектiвникiв

Алевтин Чувак
НашабаЮймо на рєлiгiї грошвИ;
Якшо вы вже прi вєрi, то нє тОко ж вы:
Якшо Хвилипп Хвилиппыч вам зробив дiван,
То на фiг вам якась там хвiрма намбє ван;

ОтОж, приходьте вчитись  iстiнє до нас;
Другiє iстiны - то опiум для масс;
Онi, канЕйша, матюкают наш догмат -
Степан Петровичи; й - нехай себе пищат.