Просак...

Любовь Иващенко-Сизых
    
                Х   Х   Х


Гнилая
               картошка,
                загнивший
                буряк  -
Вечно
               народ
                попадает
                впросак.
Вирусы,
               рвота,
                проказа,
                понос...
Некуда
               плюнуть  -
                сплошной
                кровосос.


Кружит
               и  кружит
                барыг
                хоровод:
Фигу   -
               за  спину,
                хвостишком
                метет:
Барби,
               мишутка,
                детишек
                мечта!
А,  на
               поверку,
                вся  та  ж
                гнилотА...