Вiчний катрен

Тамара Полякова 4
Всі думають: настане час-а він лише іде...
Майбутнє не чекає нас-біжить собі вперед...
Коли помрем-нові прийдуть,так само будуть жить...
А час іде...І нікому його не зупинить...