Прикутi ми усi...

Леонид Ружинский
Прикуті ми усі до пристрастів земних,
Тепер сприймаємо не світло, а пітьму.
І чуєм голос тільки чорних анголів гучних:
"Життю немає порятунку усьому".

Хоч в складнощах не зовсім ми умілі,
Та все ж увіруєм в благі послання,
Нашіптують їх анголи нам білі:
"Держітеся, борітеся без перестання"