iстина моя...

Вера Деревьянко
де тут щастя...

 що рікою льється ...

де тут люди...
 у яких душа сміється...

щось не бачу я нікого
обізвіться
щастя живе в кого?...

сьома ранку...

 треба підніматься...

щоб зробить зарядку...

і йти шукати щастя...