Наьначе

Илез Матиев
Екийла хьо камоаршонца
Со кхеваь са СурхотIе
Яхийла хьо дег гIозленца
Са хьамсара наьначе

Хьо деналах ма йохийла
Са хьамсара ГIалгIайче
Хьа сий цIаккха ма дожалда
ГIалаш ягIа лоаман че

Хьа цIи хесторгья аз лакха
Се хьох валар кхераргва
Яхаргда аз сай дагахьа
Массаза, со гIалгIа ва.

Матенаькъан Илез